domingo, 14 de noviembre de 2010

Jornades Tècniques SEMSIG-AETESS sobre "Actuacions geotècniques a les obres portuàries"

PRESENTACIÓ



Amb aquesta sessió sobre «Actuacions Geotècniques en Obres Portuàries» que presentem es compleixen 10 anys de la sèrie de jornades tècniques organitzades conjuntament amb la Sociedad de Mecánica del Suelo e Ingeniería Geotécnica (SEMSIG) i l’Asociación de Empresas de la tecnología del Suelo y Subsuelo (AEtESS). En tot aquest temps més de 4.000 professionals interessats en les diferents tècniques relacionades amb l’enginyeria del terreny han participat d’aquest projecte conjunt.
Com fins ara, continuem amb el nostre objectiu de promoure un fòrum de discussió en el qual puguem debatre els aspectes més importants del disseny, execució i control dels nostres treballs. Per dur-ho a terme, com és habitual, hem previst dues taules Rodones: la primera, dedicada als aspectes de «DissenyiControl», i la segona, a l’«Execució» de treballs especials. totes dues aniran introduïdes per un conjunt de presentacions a càrrec d’experts i professionals de reconegut prestigi dins del camp de la geotècnia i serviran com a base dels subseqüents debats sobre els diferents aspectes de les tècniques considerades i la seva normativa.
Esperem que amb aquesta 10ª jornada continuarem complint amb la finalitat d’ambdues societats de promoure la millora del nostre sector a través d’aquestes trobades tècniques, i és per aquest motiu que ens agradaria continuar comptant amb la vostra participació.

Mes informacío de les següents pagines:



No hay comentarios:

Publicar un comentario